Haardhoutberging

Over ons

Uw wens is onze uitdaging

Korte lijnen, fijn betrokken contact en altijd smeedwerk van hoge kwaliteit dat helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Siersmederij Oldeberkoop vertaalt uw persoonlijke wensen naar het smeedproduct, of dat nu een kachel is of een windwijzer. Uw wens is onze uitdaging. 

Wie wij zijn? Als duo vormen wij, Focko en Jan de Jong, vanaf het begin in 1996 de basis van de siersmederij. Wat dat betekent? Ruim 25 jaar ervaring, gecombineerd met passie en vernieuwingszin. In de smederij - altijd omringd door vakmensen - zetten wij ons in om uw opdracht helemaal naar wens af te handelen. 

Durven vernieuwen

Al is een smeedproduct nog zo goed; wij blijven kritisch kijken en nieuwsgierig naar verbeteringen. Niet stilstaan, maar durven vernieuwen vinden wij belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een sauna in Burgum innovatieve mantels voor saunakachels gemaakt. Door deze zwevende mantels wordt de saunavloer aanzienlijk minder heet. 

Oog voor het milieu 

We zijn niet alleen met ons vak bezig, maar ook met het milieu. Daarom hebben wij zonnepanelen op ons dak die voor 100% in de energievoorziening van de smederij voorzien. Dat is maar één van de duurzame oplossingen in de smederij. Wij vinden het fijn om een steentje bij te dragen.

Als u belt met ons kantoor dan is de kans groot dat u Annemarie aan de telefoon krijgt. Vanaf 2000 haakte Annemarie aan op kantoor. Sindsdien zijn wij een drie-eenheid die staat voor fijn persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit. 

Komt u kennis met ons maken?

Jan de Jong - Siersmederij Oldeberkoop